Bestrating, sierbestrating en tegelwerk


Bij Hoveniers de Ronde Venen B.V. kunt u van uw tuin een droomtuin laten maken. Met het gebruik van sierbestrating geeft u de tuin een bepaalde look en sfeer. Met ruime ervaring in het aanleggen van bestrating en sierbestrating is Hoveniers de Ronde Venen B.V. een betrouwbare partner voor het waarmaken van uw wensen of het nakomen van uitgewerkte bestratingsplannen en/of tekeningen. Er zijn ontelbare soorten en maten sierbestrating. Wij werken voornamelijk met bekende merken zoals: MBI De Steenmeesters en Geoceramica.

Om alvast inspiratie op te doen bieden wij de brochure van deze merken aan via de link hieronder. Hier vindt u de producten, voorbeelden en handige tips om rekening mee te houden bij het uitzoeken van een geschikte steen of tegel. Uiteraard kunt u zich door ons laten adviseren bij het maken van een keuze.

Wilt u de aanleg liever zelf verzorgen? Dan zorgen wij dat alle producten op tijd bij u worden geleverd. Ook biedt Hoveniers de Ronde Venen B.V. zich aan als partner in het verwijderen en afvoeren van oude of huidige bestrating.
 

Wilt u een offerte voor (sier)bestrating ontvangen?

Vraag offerte aan