Maatwerk hout en overkappingen


Het terras is een plaats waar we , zodra het weer het toelaat, veel tijd doorbrengen. Omdat het terras in de zomermaanden intensief gebruikt wordt, is het belangrijk dat het terras voorzien is van mooie bestrating en goed tuinmeubilair. Zo wordt het terras een fijne plaats waar u graag tijd doorbrengt. Wilt u zo lang mogelijk genieten van een mooi terras? Dan is een terrasoverkapping onmisbaar. Met een terrasoverkapping kunt u van het vroege voorjaar tot het late najaar buiten zitten en genieten van de prachtige lange zomeravonden. Een terrasoverkapping zorgt ervoor dat u beschut bent tegen wind, regen en fel zonlicht, zodat u op comfortabele wijze van de mooie dag kunt genieten. Wilt u uw terras ook uitbreiden met een prachtige op maat gemaakte overkapping? Dan bent u bij Hoveniers de Ronde Venen B.V. aan het juiste adres! Onze vakbekwame en sociale hoveniers voorzien uw terras of tuin graag van een schitterende overkapping, zodat u nog meer plezier uit uw tuin kunt behalen deze zomer.

Hoveniers de Ronde Venen B.V. heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van tuinontwerpen, aanleg van tuinen en het plaatsen van overkappingen. Zo kunt u bij ons terecht voor het totale plaatje: ontwerpen, aanleggen en afwerken met diverse opties. Denk hierbij aan: elektra, wandspots, grondspots, buitenkeukens, water, groendaken, buitensportscholen, loungehoeken, buiten tv's etcetera.

Het plaatsen van een terrasoverkapping begint bij het opstellen van een ontwerp. Het is mogelijk om zelf ideeën in te brengen voor een terrasoverkapping, maar u kunt er ook voor kiezen om alles over te laten aan ons team. Wij zullen er dan voor zorgen dat het ontwerp in overleg met u naar wens zal worden opgemaakt. Nadat u het ontwerp heeft goedgekeurd, kopen wij de materialen in en wordt er een afspraak gemaakt voor het plaatsen van de overkapping. De terrasoverkappingen van Hoveniers de Ronde Venen B.V. worden op locatie opgebouwd. Door de overkapping op locatie op te bouwen kan er direct worden aangepast mocht er iets niet helemaal goed passen. Zo wordt het altijd een maatwerkoverkapping zonder losse eindjes, altijd super strak!
 

Wilt u een offerte voor een overkapping of maatwerk houtproject ontvangen?

Vraag offerte aan